Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В індустріальному парку ”Павлоград” іноземні інвестори відкриють нові підприємства

В індустріальному парку ”Павлоград” іноземні інвестори відкриють нові підприємства
54719 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найбільший в Україні індустріальний парк «Павлоград» розпочав роботу на Дніпропетровщині. У Павлоградському районі для розміщення індустріального парку виділено 250 гектарів землі. Індустріальний парк розділений на окремі сектори: енергозабезпечення та логістика, Hi-tech-технології, легка промисловість, переробка сільськогосподарської продукції. машинобудування, будівельні матеріали.

На цій території вже виявили бажання розмістити підприємства кілька іноземних інвесторів.

Зарубіжні інвестори визнали умови ведення бізнесу сприятливими.

Сусідня нам Польща вкладає кошти для будівництва тут заводу, що вироблятиме сонячні панелі.

Інвестори з Австрії планують розмістити в індустріальному парку заводи з виробництва метанолу та синтез-газу.

Англійські інвестори направляють кошти для розміщення тут складів, а також будівництва підприємства, що вироблятиме ліки.

Викладені заходи дозволять інвестувати в Дніпропетровщину більше п'яти мільярдів гривень. Нові виробництва створять понад 1000 робочих місць.

Іноземні інвестиції – одна з передумов економічного зростання України. На Дніпропетровщині наразі створені найбільш сприятливі умови для цього. Так, австрійські інвестори, які попередньо планували відкриття виробництво метанолу та синтез-газу на Кіровоградщині, визнали умови інвестування, створені на Дніпропетровщині більш сприятливими для ведення бізнесу. З початком виробництва на Дніпропетровщині метанолу Сєвєродонецький хімкомбінат «Азот» перестане займати на цьому ринку монопольне становище, що сприятиме здоровій конкуренції.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео