Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Розпочинає роботу Житомирський аеропорт

Розпочинає роботу Житомирський аеропорт
187695 ПЕРЕГЛЯДІВ

Житомирський аеропорт скоро відновить свою роботу, про що розповів міський очільник. Зараз на об’єкті проводяться ремонтні роботи, після чого аеропорт офіційно учасником повітряного простору України.

За заявою міського голови Житомира, Сергія Сухомлина, аеропорт Смаковка, отримав сертифікат, що дає йому можливість офіційно перевозити пасажирів у повітряному просторі. Такий сертифікат об’єкт отримав 30 грудня 2015 року.

На даний момент в аеропорту проводяться ремонтні роботи. Планується, що в аеропорті Смаковка здійснюватимуть внутрішні та міжнародні повітряні рейси, а також технічне обслуговування літаків. Міський голова повідомляє, що компанія Yanair, яка почне працювати у житомирському аеропорті, надасть велику кількість робочих місць жителям міста, крім того, сплачуватиме чималі податки у державний бюджет.

Аеропорт Житомира, заснований у 1947 році, тривалий час не використовувався через потребу у ремонті і реконструкції. За даними міської влади, об’єкт почне приймати і відправляти літаки вже найближчим часом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео