Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чому "Артемсіль" зменшило потужність?

Чому "Артемсіль" зменшило потужність?
79683 ПЕРЕГЛЯДІВ

Державне підприємство "Артемсіль" тимчасово зменшило обсяги видобування солі. Повідомляють, що основною причиною є обмеження ввезення цього продукту до Росії, яка є одним з основних покупців компанії


Державне підприємство "Артемсіль" тимчасово зменшило обсяги видобування солі. Повідомляють, що основною причиною є обмеження ввезення цього продукту до Росії, яка є одним з основних покупців компанії.
Росія значно обмежила поставки солі з Артемівська, де працює підприємство «Артемсіль». Українська сторона намагалася з’ясувати причини обмежень, однак головною тезою є наявна фактична ліквідація санітарно-епідеміологічної служби, з якою російська сторона могла б обговорювати проблеми підприємства.
Зі свого боку «Артемсіль» ініціювало проведення експертиз із залученням незалежних експертів для усунення будь-яких сумнівів у якості їхнього продукту. Вже готові результати перевірок, що свідчать про високу якість солі і відповідність українським, російським та міжнародним стандартам якості.
Представники ДП «Артемсіль» заявляють, що не зважаючи на зниження обсягів видобування солі, цей показник у 2014 році є вищим за минулорічний, а всі працівники вчасно та у повному обсязі отримують заробітну плату. Підприємство, не зважаючи на обмеження російського ринку отримують достатньо заявок на свою продукцію, тож «Артемсіль» досі є найбільшим постачального солі у Європі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео