Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Самовільне забудовування Азовського узбережжя привело чоловіка на лаву підсудних

Самовільне забудовування Азовського узбережжя привело чоловіка на лаву підсудних
200279 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під процесуальним керівництвом  Мангушського відділу Маріупольської місцевої прокуратури № 1 завершено досудове розслідування кримінального провадження за ч.  3 ст. 197-1 (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) КК України.

Нагадаємо, у 2010 році чоловік отримав у довгострокове тимчасове користування земельну лісову ділянку площею 0,004 га, розташовану  на морському узбережжі у Мангушському районі Донеччини. Однак, діючи у порушення вимог Лісового Кодексу України, Земельного кодексу України та Закону України «Про планування та забудову територій», землекористувач самовільно, без визначення меж земельної ділянки та отримання спеціальних дозволів на будівництво, звів двоповерхову споруду, яка, згідно з висновками судово-будівельної експертизи, відноситься до нерухомого майна.

Наразі обвинувальний акт стосовно правопорушника скеровано до суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Теги: #законісправедливість #Донецькаобласть #прокуратура

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео