Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прокуратура домоглась повернення державного майна із незаконного користування

Прокуратура домоглась повернення державного майна із незаконного користування
88097 ПЕРЕГЛЯДІВ
Господарським судом Донецької області задоволено позов прокуратури Донецької області та визнано недійсним удаваний договір суборенди частини державного цілісного майнового комплексу, розташованого у м. Маріуполі, укладений між товариством з обмеженою відповідальністю «Маріупольський лікеро-горілчаний завод» та ТОВ "Науково-виробничим підприємством «Телекомс».
 
 
 
Установлено, що у 2017 році ТОВ «Маріупольський лікеро-горілчаний завод», яке є орендарем ЦМК державної форми власності, незаконно, з метою приховування факту передачі частини орендованого майна в користування ТОВ «НВП Телекомс», замість договору суборенди уклав удаваний договір на виконання платних послуг, уникнувши таким чином отримання відповідного дозволу від Регіонального відділення Фонду державного майна України в Донецькій області.
 
 
 
Для усунення виявлених порушень прокуратура Донецької області подала до Господарського суду Донецької області позов в інтересах держави в особі Регіонального відділення ФДМУ по Донецькій області про визнання удаваного договору недійсним.
 
 
 
 
 
Робота у сфері захисту державних інтересів триває.
Теги: оренда,законісправедливість,майновийкомплекс

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео