Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На брудній білизні, зате з Wi-Fi – реалії «Укрзалізниці»

80144 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський заявив, що особистим дорученням наказав керівникам Державної адміністрації залізничного транспорту України "Укрзалізниця" створити відповідні умови для пасажирів, аби ті мали безперебійний доступ до бездротової мережі Інтернет - Wi-Fi в абсолютно всіх поїздах, незалежно від дальності маршруту та напрямків.

За словами самого Пивоварського, відкритий Wi-Fi вже з 1 вересня працює у швидкісних поїздах. Наразі постає інше завдання – забезпечити мережею вагони нічних та приміських напрямків.

Слід зазначити, що зовсім недавно інцидент щодо брудної та заплямованої постільної білизни, яка, до речі, для пасажира купейного вагону коштує 18 гривень, представники «Укрзалізниці» прокоментували нестабільною економічною ситуацією в Україні та принесли свої вибачення, запевняючи, що більше такого не повториться.

Що ж, виявляється, що на встановлення мережі Wi-Fi у вагонах економічна ситуація не впливає, а з чистою постіллю та належним обслуговуванням стаються проблеми.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео