Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Жителька Мукачевого відсудила компенсацію за пошкоджений через яму автомобіль

Жителька Мукачевого відсудила компенсацію за пошкоджений через яму автомобіль
190595 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українці вдалось у судовому порядку отримати компенсацію в розмірі 13 тисяч гривень на ремонт власного авто, яке було пошкоджено внаслідок незадовільного стану доріг.

Після потрапляння автомобіля у велику вибоїну на дорозі, транспортний засіб став некерований. Машину різко повело на зустрічну смугу. Жінка досі вважає дивом те, що їй вдалось уникнути зіткнення з іншими учасниками дорожнього руху. Як з’ясувалось дещо пізніше, від сильного удару розірвало покришки авто, а також погнулись диски. На місце події за викликом прибула поліція, яка склала акт про автопригоду. Спочатку звертатись до суду власниця авто не планувала, - гадала, що компенсацію на ремонт авто відшкодує страхова компанія. Проте, після їх відмови жінка звернулась із позовом проти автодорівців до суду. В результаті судового розгляду, жінці таки вдалось отримати від держави компенсацію в сумі 13 тисяч гривень.

На думку юристів, подібні звернення до суду можуть бути чудовим способом боротьби з критичним станом доріг і рекомендують викликати на місце події поліцію, а також фіксувати на фото стан доріг та пошкодження авто.

В свою чергу, відповідальні за стан доріг в Україні посилаються на статистику, згідно з якою кількість ДТП, спричинених незадовільною якістю дорожнього покриття, трапляються вкрай рідко.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео