Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Система диспетчеризації встановлена у Жовківському районі

Система диспетчеризації встановлена у Жовківському районі
165951 ПЕРЕГЛЯДІВ

За останніми даними, завдяки проекту ЄС у Жовкві було встановлено систему диспетчеризації зразу у чотирьох будинках комунального типу. Це означає, що населення тепер буде забезпечене тепловою енергією в цих будинках.

Систему теплової енергії за проектом Євросоюзу встановили в чотирьох багатоповерхівках, що розташовані на різних вулицях. Раніше також були встановлені теплові пункти в житлових котельних приміщеннях району. Нагадаємо, що то був перший етап модернізації міста, який виконувався в рамках проекту ЄС та оплачуваний ним.

Крім того, місцеве самоврядування має в планах також облаштувати теплом дитячий садок «Калинонька», оскільки він попав під проект модернізації. Про це повідомила Жовківська міська рада.

Оскільки система диспетчеризації встановлена за сучасними технологіями, то і вона дає можливість контролювати роботу ІТП дистанційно. Тепер немає потреби перевіряти та знімати лічильники вручну у згаданих житлових будинках – вся робота проводиться віддалено. Таким чином, можна здійснювати контроль ІТП, бачити температуру, а також регулювати її. Це дає управляти сучасними тепловими технологіями, які встановлені за європейські гроші.

Наступний етап модернізації планується в недалекому майбутньому. Місцеві жителі дуже втішені цією новиною та вдячні місцевим органам влади та всім організаторам проекту за виконану роботу. 

Теги: ітп, проект єс у жовкві, система диспетчеризації

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео