Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У критиці на адресу Безуглої може бути російський слід - експерт

У критиці на адресу Безуглої може бути російський слід - експерт
214033 ПЕРЕГЛЯДІВ

Політичний експерт Олександр Кочетков не виключає, що критика на адресу депутата Мар’яни Безуглої може мати й російський слід. Про це він пише на свої сторінці Facebook.  

«Мушу визнати, що у нардепки Мар’яни Безуглої — талант опинятися у центрі медійної уваги. Причому, уваги вельми скандальної», - пише Кочетков: «Зараз почали писати, що пані Мар’яна, виявляється, розігрує хитру інтригу: спочатку завдяки критиці посунула з посади Валерія Залужного, зараз так само усуває Олександра Сирського. А все начебто для того, щоб зробити Головнокомандувачем ЗСУ генерал-лейтенанта Євгена Мойсюка. Ще й додають, що у нардепки з її протеже не тільки виробничі стосунки...»

Експерт наводить перелік звинувачень: Безугла як член комітету з питань безпеки, поводиться неконструктивно, сіє сумніви у діях військового керівництва, вони лягають на втому воєнних і суспільства від війни, вона проводить свідому інформаційно-психологічну операцію нардепки у нашому тилу. 

«Тепер мені зрозуміло, хто загрожує оборонній кампанії цього року... Це ж не ті уроди в областях, які крадуть на захисних спорудах, а невгамовна Мар’яна своїми дописами!», іронізує експерт.

Сам Кочетков вважає, що вся критика на її адресу значно перебільшує реальність. «Безугла, м’яко кажучи, не здатна передбачати наслідки своїх резонансних висловлюваній, за що її жорстко критикують, і я зокрема. Але інтрига для просування когось кудись, а тим більше якась спецоперація — це точно не про неї, у «Слуг» є інші спеціалісти цього профілю. Вона влаштована інакше: чує якусь інфу, яка співпадає з її внутрішнім відчуттям, і відразу імпульсивно вивалює цю інфу на суспільство. Бо вірить, що виправляє ситуацію — така чорна магія простих рішень», - пише Кочетков і констатує, що пані Мар’яна просуває лише себе саму, якій, за її переконанням, під силу будь-яка державна справа.  

При цьому, експерт звертає увагу на те, що всі припущення про її лобіювання Мойсюка на посаду Головнокмандувача і існування особистого зв’язку між ними не мають ані доказів ані реальних підстав ніхто не наводить. 

«От нащо вигадувати плітки про людину, яка і без цього вміє підставлятися?», - дивується експерт і додає: «…не буду здивований, коли з часом з’ясується, що вкиди про стосунки депутатки і генерала походить з недоімперії — тамтешні пропагандисти, розповідаючи про українців, обов’язково додають щось похабне».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео