Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Віталій Купрієнко: "Я "незручний" для Бориса Філатова"

Віталій Купрієнко: "Я "незручний" для Бориса Філатова"
270723 ПЕРЕГЛЯДІВ

Політична “розправа”. Так депутат Дніпровської міськради Олександр Купрієнко відреагував на заяву міського голови Бориса Філатова про зловживання деяких чиновників, їхнє звільнення та подальші перспективи, щодо розслідування їхньої діяльності.

17 травня чоловік, якого, серед інших, обвинуватив очільник міста, вирішив розповісти свою версію подій. Голова експертної комісії Бюджету участі вважає, що це пов’язано не з розвитком проекту. Мовляв, для мера він не “зручний”, бо не завжди підтримує його позицію, висловлює свою думку на сесіях та у соцмережах стосовно діяльності мера. Олександр Купрієнко додає, що про бажання покинути пост Голови експертної комісії він сам офіційно заявив ще декілька тижнів тому.

 

«Новость высосана из пальца. Я и сам говорил, что буду уходить. Но, видимо, Филатову захотелось как-то подкрепить и показать свою мнимую силу и амбиции. Вот, мол, неугодный Александр Куприенко и его надо убрать. Так, видимо, думал мэр и его окружение. Может им от этого легче. Мне, по большому счёту, всё равно», - каже депутат Дніпровської міськради Олександр Купрієнко.

 

Нагадаємо, шістнадцятого травня Борис Філатов виступив із повідомленням про кадрові зміни у міській раді. Він запропонував піти з посади директору комунального підприємства «ДніпроТрансКомплекс» Михайлові Семчуку. Пропозиція про примусово-добровільне звільнення надійшла й Олександру Купрієнку, голові експертної комісії Бюджету участі.

Читайте також: Хто такий і чим багатий новий прокурор Дніпропетровщини?

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео