Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Позачерговий з’їзд партії міських голів «Пропозиція»: швидко, з мітингом, без призначень і з порушенням карантину

Позачерговий з’їзд партії міських голів «Пропозиція»: швидко, з мітингом, без призначень і з порушенням карантину
27594 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зібрання делегатів так званої партії «Міських голів», одним із лідерів-засновників якої є міський голова Дніпра Борис Філатов, відбулося експрес-методом, лише за 47 хвилин, без голосувань та будь-яких затверждень. Перед початком з’їзду під конференц-залом відбувся пікет. Мітингувальники тримали в руках прапори «Дніпро без Філатова» та закликали президента України Володимира Зеленського звернути уваги на корупційні дії Філатова та зупинити свавілля місцевого очільника.

Загалом увага присутніх на з’їзді ЗМІ була прикута саме до Бориса Філатова, хоча, нагадаємо, до складу партії, окрім нього, входять міські голови Черкас Анатолій Бондаренко, Житомира — Сергій Сухомлин, Каховки — Андрій Дяченко, Миколаєва — Олександр Сєнкевич та ін. Втім, журналісти ставили питання щодо корупційних дій саме міської влади Дніпра щодо будівництва нових станцій метро та інших проблемних питань.

Жодних кадрових призначень на з’їзді не відбулося. Пояснили це тим, що чекають на зміни у виборчому законодавстві і вже потім будуть ухвалювати рішення.

До речі, частина делегатів відверто ігнорувала вимоги адаптивного карантину, який наразі діє в Україні. На них не було ані рукавичок, ані масок хоча б на підборідді.



Нагадаємо, 19 червня мери чотирьох міст Борис Філатов (Дніпро), Олександр Сєнкевич (Миколаїв), Олексій Каспрук (Чернівці) та Сергій Сухомлин (Житомир) презентували нову політичну силу «Пропозиція», яка має наміри з часом вийти на загальнонаціональний рівень і відстоювати інтереси місцевого самоврядування. Втім, наразі половину складу головної ради політсили складають посадовці Дніпровської міської ради.

Детальніше про перебіг з'їзду партії «Пропозиція» дивіться у сюжеті на телеканалі D1 у випуску новин о 19.00.

Теги: з'їзд,партія,партія Пропозиція,міські голови, Дніпро,Філатов

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео