Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Нова реформа децентралізації в Україні серйозно впливає на Європейський Союз, - висловився Георг Мі

​Нова реформа децентралізації в Україні серйозно впливає на Європейський Союз, - висловився Георг Мі
110775 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нова реформа децентралізації влади в Україні дуже важлива не тільки для українців, але й для європейських партнерів. У Євросоюзі сильно відчувається вплив реформації децентралізації влади в Україні та підкеслюють важливість її введення та дії. 


Про це під час прес-конференції "Міжнародна підтримка реформи децентралізації в Україні" заявив спеціальний посланець від уряду Німеччини з питань децентралізації в Україні. Він підкреслив,що проведення реформи децентралізації влади в Україні має велике значення для Європейських партнерів. "Я живу у Німеччині близько до польського кордону, а український кордон від мого дому приблизно за 811 км, й успіх вашої реформи так само впливає й на нас. Чим більше успіху в Україні, тим менше буде в нас проблем та турбот", - промовив Мільбрадт.

Також він заявив, що у результаті проведення реформи "Україна буде зовсім іншою". "Я з власного досвіду повністю переконаний, що ця реформа децентралізації змінить також і відношення людей, що люди будуть більш відповідально відноситись до того, що вони мають, і я вважаю, що Україна через один рік кардинально зміниться, тобто стане такою, яка керується знизу до верху,а не навпаки - передбачається найбільший успіх цієї реформи", - додав Мільбрадт.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр регіонального розвитку та житлового-комунального господарства України Геннадій Зубко повідомляв про те, що за всі три роки проведення реформ децентралізації, серед лідерів по її виконанню опинились міста Дніпропетровської, Житомирської, Тернопільської та Полтавської областей.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео