Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Російське вторгнення в Україну : Принц Гаррі отримав календар фонду "Повернись живим" на 2022 рік

Російське вторгнення в Україну :  Принц Гаррі отримав календар фонду "Повернись живим" на 2022 рік
362420 ПЕРЕГЛЯДІВ

Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл прибули до Нідерландів, де проходитимуть змагання Invictus Games - аналог паралімпійських змагань серед ветеранів та учасників війни, що були засновані принцом Гаррі.

Герцог та герцогиня зустрілися з українськими спортсменами де наші співробітники фонду  "Повернися живим" вручили календар принцу Гаррі під час зустрічі.

"Наші співробітники, Вікторія Дворецька і Тарас Шпук, вручили герцогу Сассекському календар "Реальні масштаби" під час зустрічі збірних на Invictus Games - міжнародних змаганнях ветеранів та діючих військових, які зазнали на службі поранень і травм. Календар на 2022 рік - це 12 сюжетів, які демонструють реальні масштаби допомоги, котру Фонд передає на фронт. На кожній сторінці можна побачити 3D-трансформовану техніку, що набула, здається, нереальних масштабів. Хоча насправді таким чином ми лише показали, яка сила стоїть за невеличкими девайсами, що рятують життя наших захисників й тепер, під час повномасштабного вторгнення рф", - йдеться у повідомленні фонду.

Теги: Російське вторгнення в Україну, Російська агресія , war in Ukraine, stoprussia, closethesky

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео