Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Російське вторгнення в Україну : «Опір українців надихає світ»: що сказав міністр оборони США на зустрічі 40 країн щодо війни в Україні

Російське вторгнення в Україну : «Опір українців надихає світ»: що сказав міністр оборони США на зустрічі 40 країн щодо війни в Україні
362407 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Опір українців надихає світ»: що сказав міністр оборони США на зустрічі 40 країн щодо війни в Україні

Зібрали головні тези, які висловив очільник Пентагону Ллойд Остін на авіабазі Рамштайн у Німеччині:

? Від початку вторгнення Росії 24 лютого понад 30 наших союзників і партнерів з усього світу приєдналися до США, щоб зібрати безпекову допомогу Україні.

? Разом ми зобов'язалися надати обладнання на понад $5 млрд, щоб підтримати самооборону України, це включає $3,7 млрд, які зобов'язався надати президент Байден, щоб допомогти Україні.

? Мій візит до Києва посилив моє захоплення тим, як українські Збройні сили використовують ці можливості. Україна вірить, що може перемогти, як у це вірять й усі тут.

? Доблесть і професіоналізм України будуть записані у військову історію. Битва за Іодзіму тривала 36 днів, Арденнська операція тривала 40 днів, а Україна відбивається від російських військових уже 62 дні. Ваш опір надихає весь вільний світ.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео