Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Росія втратить усю Україну, якщо визнає "ДНР" і "ЛНР" - Сергій Лавров

Росія втратить усю Україну, якщо визнає "ДНР" і "ЛНР" - Сергій Лавров
56420 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Росія може втратити усю Україну, якщо визнає самопроголошені Луганську та Донецьку народні республіки” - заявив російським журналістам Сергій Лавров, Міністр Закордонних справ РФ. Саме тому, за його словами, РФ не збирається цього робити.

Російський політик також розповів про бажання зберегти Україну нейтральною країною, а для цього необхідно зробити комфортні умови для всіх її мешканців. В цьому, на його думку, і є місія Росії та причина втручань у її існування.

На прямій онлайн-трансляції російському виданню, Лавров також зауважив, що з українським режимом воюють не вони, а російськомовні мешканці нашої держави. А київський режим має всі риси “нацистського та неонацистського”. Він впевнений, що більшість українців прагнуть не тільки миру, а й повернення нормальних відносин з РФ.

Також голова МЗС РФ додав, що за його даними, Петро Порошенко готує провокацію на кордоні з Росією. Як попередив Лавров, приблизно на період з 21 по 31 грудня президент України планує збройну провокацію на кордоні з Росією та окупованою АР Крим.

“Вести війну з Україною ми не будемо. Я вам обіцяю.” - наостанок сказав політик.

Теги: Лавров,МЗС РФ,ДНР,ЛНР,Порошенко,АР Крим,Росія

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео