Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Доля безвізового режиму для України вирішуватиметься на засіданні ВР

Доля безвізового режиму для України вирішуватиметься на засіданні ВР
54565 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Ще 10 листопада голова представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі переконливо заявив, що протягом тижня 100-відсотково знатиме, чи буде державі наданий безвізовий режим і ратифікації Україна-ЄС чи ні. Термін збігає, проте обіцяної відповіді так і не має.

     Тож Верховна Рада вирішила надавити на представників Європейського Союзу та все ж отримати довгоочікуваний безвізовий статус. Сьогодні на порядку денному - проект постанови №5394-Д "Про звернення Верховної Ради України до урядів держав-членів Європейського Союзу,     Європейського парламенту та Ради Європейського Союзу щодо запровадження безвізового режиму для громадян України".

     Окрім цього ВР планує розглянути чимало двосторонніх міжнародних угод. Зокрема, питання роботи українських громадян в Ізраїлі, урегулювання систему подвійного оподаткування між Кіпром та Україною, узгодження співпраці у кримінальних справах з Шрі-Ланкою тощо.

     Не без уваги цього разу залишаться теми про домашнє насильство над жінкою та маніпуляція спортивними змаганнями.

     Додатково на засіданні Ради мають розглянути й донецькі питання, а саме: зміну та встановлення меж між містом Горлівка та Бахмутським районом, що на Донеччині, й зміни адміністративно-територіального устрою цієї області.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео