Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Квентіна Тарантіно звинуватили у плагіаті

134103 ПЕРЕГЛЯДІВ

Квентін Тарантіно може постати перед судом через звинувачення у плагіаті. Одному з найвідоміших режисерів світу доведеться доводити у суді своє авторство ідеї кінокартиниДжанго звільнений”.

Два маловідомих у світовому кінематографі сценаристи подали позов до суду на справжню зірку кіно Квентіна ТарантіноОскар і Том Колвіни звинуватили Тарантіно у тому, що сюжетну лінію своєї оскароносної стрічкиДжанго звільненийрежисер у них вкрав. Сценаристи вимагають від Квентіна Тарантіно компенсацію у кілька мільйонів доларів.

Сюжет фільмуДжанго звільненийґрунтується на історії про раба-втікача, якому допомогла біла людина. Колвіни наполягють на тому, що єдиною відмінністю їхнього сценарію та фільму, за який Тарантіно отримавОскар” - це імена: ім’я головного героя, за їхньою версієюне Джанго, а Джексон Фрімен. Весь сюжет, за словами Колвінів, збігається з відомим фільмом.

Як вважають обурені сценаристи, всесвітньо відомий режисер міг прочитати їхній сценарій, коли вони розсилали його у різні кіностудії у надії на те, що історією зацікавляться.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео