Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Alyona Alyona випустила новий провокаційний кліп

Alyona Alyona випустила новий провокаційний кліп
400162 ПЕРЕГЛЯДІВ

Багато хто звик до того, що у медіа показують лише ідеальну картинку. Купа ретушування та фігури з незрозуміло ким вигаданими стандартами – те, що звично для більшості. І коли з'являється хтось накшталт Alyona Alyona – підіймається хвиля негативу. Саме це вона й висміяла у новому кліпі.

Alyona Alyona, справжнє ім'я якої Альона Олегівна Савраненко, наразі улюблена багатьма виконавиця. Вона не боїться себе та того, що вона "не стандарт". Щобільше, вона гордиться цим. Український слухач почув її у 2018, тоді вона випустила пісню та відеокліп "Рибки". І своїм стилем вона запам'яталася. Це досить незвично для пересічного слухача, що не просто дівчина не соромиться своєї фігури, так ще й читає реп та працює в стилі хіп-хоп. Але водночас це надихає інших, адже "вона змогла, чому не зможу я?". Дівчина нерідко випускає треки та кліпи, але так само нерідко стикається і з критикою. Була навіть ситуація, коли вона спародіювала фото американської plus-size виконавиці Lizzo з прапором, але на відміну від оригіналу отримала шквал образ. Цим вона показала, що у свідомості людей сидить багато подвійних стандартів. А тепер вона вирішила ще й пожартувати та трохи навіть висміяти тих, хто її критикує.

Піснею, на яку вийшло відео, став трек "20 тонн". Вона спародіювала класичні образи кліпів, які часто використовують "стандартні" виконавиці. Alyona Alyona приміряла на себе, здавалося б, звичайний pin-up стиль, але при цьому це виглядало дуже іронічно, особливо у поєднанні з текстом пісні та її сенсом.

Виконавиця хоче донести цією роботою, що не тільки агресивна реакція можлива на ненависть. Можна посміхнутися і сказати, що все одно буде так, як задумано, ніхто не завадить цьому. Вона хоче, щоб на неї подивилися і надихнулися тією упевненістю, що є в ній самій. Адже 20 тонн - це про кількість віри в себе, а не ненависті.

Радує, що коментарі під відео здебільшого позитивні. Людям сподобалося те, наскільки впевненою та оригінальною є виконавиця. Пишуть вони й про те, що концепція та сенс кліпу та пісні – це те, що дійсно важливо.

А побачити та оцінити нову роботу української реперки можна на відеохостингу YouTube.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео