Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

П’єр Рішар не поїде до Криму

107369 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий французький актор П’єр Рішар змінив своє рішення щодо запланованої раніше поїздки до Криму — раніше актор і режисер анонсував презентацію своєї п’єси на окупованому півострові.

Офіційні представники легендарного комедійного актора П’єра Рішара повідомили про відмову француза від запланованих раніше гастролей в окупованому Росією Криму. Про це стало відомо у неділю, 24 січня. Контракт з представниками Рішара та незаконною владою півострова вже був підписаний, у зв’язку з чим російська сторона висловила своє незадоволення та вимагає від актора пояснень.

Одразу після повідомлення про відмову П’єра Рішара від приїзду до Криму жодного пояснення його представники не надали, пообіцявши обґрунтувати свою позицію протягом дня. Як зауважують російські джерела, на Рішара нібито було вчинено жорсткий тиск з боку української влади.

Вистава П’єра Рішара “П’єр Річард ІІІ” за попередніми домовленостями мала відбутися 10 і 11 січня у Сімферополі та Севастополі.

Крім видатного французького актора, скасував гастролі окупованим півостровом і один з найвідоміших оперних співаків світу італієць Алессандро Сафіна, що також у Росії вважають результатом впливу української влади.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео