Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Адель оголосила бойкот "Оскару"

80574 ПЕРЕГЛЯДІВ

Британська співачка Адель відмовилася брати участь у церемонії вручення головної кінопремії “Оскар”, на яку її запросили як ведучу. Причиною такої відповіді зірка назвала незручну дату проведення заходу.

Відома британська співачка Адель, якій запропонували стати ведучою на цьогорічній церемонії вручення кінонагороди “Оскар”, відхилила цю цікаву пропозицію. Співачка не прийде на церемонію вручення головної кінопремії і як гостя. Адель пояснила свою відмову тим, що дата проведення цього урочистого заходу — 28 лютого, незручна для неї.

Крім запрошення вести церемонію, Адель отримала пропозицію вручити нагороду за найкращу оригінальну пісню, однак 29 лютого співачка розпочинає свій міжнародний концертний тур, тож власна співоча діяльність для неї у пріоритеті.

Як припускали у ЗМІ раніше, відмова Адель могла бути пов’язана з акцією бойкоту, до якої закликали актор Вілл Смітт і його дружина. Зіркова пара запропонувала суспільності ігнорувати церемонію вручення кінопремії “Оскар” через недостатню етнічну різноманітність серед претендентів на нагороду.

Разом з цим Адель наголосила, що її відмова взяти участь у заході викликана лише наявністю власних важливих планів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео