Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мадонна взялася за виховання сина

134280 ПЕРЕГЛЯДІВ

Славетна американська співачка Мадонна приймає активні міри для виховання свого сина-підлітка: зірка навіть вдалася до послуг приватного детектива для того щоб стежити за поведінкою Рокко.

Мадонна, стосунки якої з власним 15-річним сином є дуже складними, вирішила зайнятися його вихованням. Рокко відмовляється жити з матір’ю в Америці, вирішивши залишитися з батьком у Лондоні. При цьому хлопець веде негідний спосіб життя: не відвідує школу, замість цього проводить час, катаючись на скейті, крім того, хлопець був помічений за палінням.

Поп-королева звинувачує свого колишнього чоловіка Гая Річі у тому, що він приділяє недостатньо уваги поведінці сина та використовує надто м’які методи виховання, тоді як з підлітком треба поводитися жорсткіше, аби він не зіпсував своє життя.

Для того щоб дізнатися, чим її син займається у вільний час, Мадонна найняла приватного детектива.

Мадонна сподівається, що на судовому засіданні, яке заплановане на березень, опіку над юним бунтарем віддадуть саме їй.

Раніше суд уже віддав право опікуватися над Рокко Мадонні, однак після конфлікту з матір’ю юнак вирішив залишитися з батьком та його новою дружиною у Лондоні, ігноруючи суддівське розпорядження.

Аналогічні проблеми виникали у Мадонни і з дочкою Лурдес: дівчина достатньо рано познайомилася з цигарками і алкоголем та постійно виказує свій бунтарський характер.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео