Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чому Зеленський відмовився їхати до Москви?

53806 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Зеленський не поїхав до російської столиці на передпоказ нового фільму “Вісім кращих побачень”, який запланований на 24 лютого. Серед можливих причин — інформація про донос, який подали до московської прокуратури на українського актора.

Російська і українська преса повідомила про відмову відомого українського актора приїжджати на попередній показ нового фільму за його участю “Вісім кращих побачень”, у якому він знімається разом з Вірою Брєжнєвою. Передпоказ відбувся у середу 24 лютого у столичному кінотеатрі “Октябрь”. Показ комедії за участю найбільш високооплачуваного українського актора у російських кінотеатрах почнеться з 3 березня.

Серед причин, які могли зумовити відмову Зеленського в офіційній презентації картини — інформація про кримінальну справу, якою загрожували акторові у російській столиці. Крім того, у прокуратурі Росії запропонували позбавити актора його гонорарів за зйомки у новій комедії для того щоб лідер “Кварталу 95” не фінансував дії нібито українських силовиків, спрямовані “проти жителів Донбасу” за рахунок прибутків від кінопрокату.

Сам Володимир Зеленський поки не відповів на таку пропозицію. Однак на допрем’єрний показ фільму у Росії не з’являється вже не вперше.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео