Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ірландський кінорежисер розкритикував акторські здібності Кіри Найтлі

Ірландський кінорежисер розкритикував акторські здібності Кіри Найтлі
134927 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ірландець Джон Карні, котрий наразі представляє на кінофестивалі у Санденсі свій новий фільм – музичну драму «Сінг-стріт» - зробив гучну заяву щодо 31-річної дворазової номінантки на «Оскар» - англійки Кіри Найтлі. Виявляється, акторка зовсім не вміє...грати у кіно.

Кіра та Джон разом працювали над романтичною драмою «Хоч раз у житті», де Найтлі зіграла автора пісень та дівчину рок-зірки. У фільми акторка не тільки вчиться грати на гітарі, а й сама виконує декілька музичних композицій.

За словами режисера фільму, головна проблема полягала у тому, що Кіра ніколи не була пов'язана з музичною індустрією, через що досягти жаданої правдоподібності її акторська гра так і не змогла. Крім того, Карні зовсім не сподобалося працювати в Америці через зграї папарацці та команду Найтлі, котра, завжди знаходячись поряд з акторкою, дуже заважала знімальному процесові.

Варто відзначити, що випадок критики Кіри режисером є одиничним. Після заяви Карні Найтлі підтримали голлівудські режисери, котрі працювали з акторкою над такими фільмами як «Шукаю друга на кінець світу» та «Не відпускай мене», зауваживши, що досвід співпраці з англійкою був дійсно чудовим, а сама Кіра – еталон професіоналізму та щирості.

Зважаючи на те, що «Хоч у раз у житті» вийшов ще 7 вересня 2013 року, скандальна заява Джона Карні про Кіру може бути лише невдалою спробою режисера привернути увагу спільноти до своєї нової стрічки.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео