Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джеймс Кемерон розкритикував останню частину «Зоряних війн»

108138 ПЕРЕГЛЯДІВ

61-річний Джеймс Кемерон - один з найуспішніших та найоригінальніших режисерів світового кінематографу, котрому належить створення кіновсесвіту таких культових стрічок як «Термінатор» і «Аватар», а також рекордні 11 премій «Оскару» за «Титанік», залишився незадоволеним останньою на сьогодні частиною епічної саги «Зоряні війни» - «Пробудження сили».

Причина в тому, що з точки зору містера Кемерона - перегрупування вже відомих глядачам сюжетів, котрі слугували основою минулим шести епізодам кінофраншизи, через що революційність світогляду Джорджа Лукаса – режисера масштабного секстету і гарного друга Джеймса – була втрачена. Цікаво, що сьомий епізод саги знімав вже інший режисер – не менш талановитий та популярний Джей Джей Абрамс, котрий створив власний оригінальний кінопростір, тепло прийнятий чи не всіма критиками та старими фанатами «Зоряних війн».

Раніше Джеймс Кемерон підтримав провальну частину «Термінатора» - «Генезис» - режисера Алана Тейлора, що вийшла у минулому році. За цей вчинок містера Кемерона вщент розкритикували навіть найвірніші прихильники усього циклу фільмів про «Термінатора».

Наразі режисер готується вразити глядацьку аудиторію масштабною візуалізацією та досі небаченими спецефектами, котрі він запланував для чотирьох частин свого неймовірного «Аватару». Друга, третя, четверта та п'ята частини стрічки вийдуть у 2018-му, 2020-му, 2022-му та 2023-му роках.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео