Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джонні Депп продає венеціанський маєток

Джонні Депп продає венеціанський маєток
162161 ПЕРЕГЛЯДІВ

Актор Джонні Депп змушений продати свій величезний маєток у Венеції. Причиною цього вчинку голлівудська зірка називає розлучення з дружиною Ембер Херд. Сума, яку актор хоче отримати за палац — 10 мільйонів євро.

Джонні Депп оголосив, що продає свій маєток на одному з венеціанських каналів, який колись належав дуже титулованій італійській родині. Палац, що складається з великої кількості кімнат, у тому числі 7 спалень, 10 ванних, а також власним причалом, актор хоче продати за 10 мільйонів євро. Як повідомляють, головною причиною такого рішення кінозірки є його розлучення з Ембер Херд.

Маєток — не єдине, з чим вирішив розлучитися актор. Депп також продає картини відомого художника Жана Мішеля Баскії — загалом на продаж виставлено 9 картин з колекції, яку актор збирав протягом 25 років.

За повідомленням Ембер Херд, Джонні Депп дозволив собі підняти на дружину руку, побивши її смартфоном. Тепер Ембер добивається отримання частини статків зірки, які загалом оцінюється у 400 мільйонів доларів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео