Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ембер Херд відмовила Джонні Деппу у конфіденційності

Ембер Херд відмовила Джонні Деппу у конфіденційності
162261 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тільки-но розлучення голлівудського акторського подружжя Ембер Херд та Джонні Деппа припинило рясніти резонансними скандальними подробицями, як увагу ЗМІ й широкого загалу привернула новина про те, що Джонні вимагає від Ембер підписання договору про нерозголошення деталей процесу розірвання шлюбу двох знаменитостей. Міс Херд папери підписувати відмовилася.

З точки зору представників Деппа, ця міра є необхідною, оскільки акторка вимагає в їх клієнта інформацію щодо фінансових статків Джонні. Сам Депп готовий надати таку інформацію, але – виключно в обмін на конфіденційність вищезазначених даних. Якщо Ембер підпише ці документи, то у разі просочування інформації про кошти Джонні у ЗМІ матиме сплатити штраф у розмірі ста тисяч американських доларів. Міс Херд вважає такі дії Деппа обурливими та вбачає у них виключно спробу актора перешкоджати процесу розлучення.

Цікаво, що мало хто з зірок Голлівуду встав на сторону Ембер після початку скандалу з її побиттям Деппом і наступним анулюванням шлюбу. Сам Джонні був у розпачі, коли журналісти дізналися про справжню причину його розлучення з 30-річною акторкою, оскільки і друзі Деппа, і його колишні жінки стверджували, що Джонні не міг вдарити Ембер. Але, спираючись на небажання актора демонструвати мільйонам людей подробиці свого скандального розлучення та готовність відкупитися від нібито брехливої міс Херд говорять про протилежне.

Ембер, тим часом, підтримала акторка Еван Рейчел Вуд, котра так само відкрито заявила про власну бісексуальність кілька років тому. За словами Еван, несправедливим з боку ЗМІ було нападати на міс Херд через її сексуальну орієнтацію та роздмухувати з цього сенсацію, аби захистити Джонні Деппа.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео