Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Крістен Стюарт перетворюється на хижу серцеїдку?

Крістен Стюарт перетворюється на хижу серцеїдку?
135676 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одна з найталановитіших молодих акторок світу, 26-річна Крістен Стюарт вже вдруге відкрито демонструє свою палку любов до музики. Причому, робить це дівчина у досить несподіваний для своїх прихильників спосіб – шляхом початку стосунків із відомою співачкою.

 

Першим об'єктом закоханості акторки була авангардна французька артистка Соко, з якою міс Стюарт зустрічалася з початку 2016-го та навіть планувала офіційно оформити серйозні відносини. Проте, пара розпалася під час спільного візиту на Канський кінофестиваль, де Крістен мала презентувати власні стрічки. Після цього акторка намагалася побудувати нові стосунки з голлівудським продюсером Алішою Карджайл, якій цьогорічного серпня запропонувала одружитись. Аліша погодилася, весілля запланували на наступну весну, а сам Карл Лагерфельд зголосився пошити весільні вбрання для щасливих дівчат. Але так само несподівано, як і відносини з Соко, стосунки Крістен завершилися і з міс Карджайл.

Тепер вибір меломанки впав на чергову авангардистку - 34-річну співачку Енні Кларк, більш відому за своїм сценічним псевдонімом «St. Vincent», котра, у свою чергу, з липня 2016-го була заручена з відомою моделлю та акторкою Карою Делевінь. Через півтора місяці свої заручини зірки розірвали, Енні почала зустрічатися з Крістен, а Кара впала у глибоку депресію та проводить увесь свій час у компанії Тейлор Свіфт і Дакоти Джонсон. З останньою ж, як стверджують друзі міс Делевінь, модель пов'язують надзвичайно близькі дружні стосунки. Цікаво, що сама Дакота наразі теж самотня.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео