Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Все таємне стає явним: відоме ім'я нової обраниці Пітта

Все таємне стає явним: відоме ім'я нової обраниці Пітта
217375 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Не так давно світ дізнався, що у Бреда Пітта новий роман. Журналісти так і жадали дізнатися ім'я загадкової обраниці, але актор був невблаганний. Вся інформація зберігалася у великій таємниці. Інсайдери розкрили тільки невелику інформацію про її рід діяльності: дівчина не тільки тісно пов'язана з кіноіндустрією, вона ще не менш відома, ніж колишня дружина Анджеліна Джолі. Також вони наголошували на те, що у пари дійсно любовні стосунки, вони щасливі, а щастя, як відомо, любить тишу.

     Але довго цим відносинам бути в статусі «таємних» не довелося. Особистий охоронець Кріс Херц дав інтерв'ю для закордонних засобів масової інформації. Чоловік проводить весь свій час з Бредом Піттом, оберігаючи його 24 години на добу. Він знаходиться з ним починаючи від недільних сніданків, закінчуючи діловими зустрічами.

     Кріс розповів, що актор останнім часом все своє дозвілля проводить з акторкою Кейт Хадсон. Вона їздить до нього у гості, вони часто телефонують один одному, навіть пару раз ходили на побачення. У журналістів є величезна підозра, що саме вона - кохана Бреда. Тим більше, особистий охоронець сказав: «Поки рано говорити про можливий роман, але, думаю, Кейт склала б відмінну партію Бреду, тим більше вона до сих пір самотня».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео