Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Роберт Паттінсон вирішив скасувати весілля

240366 ПЕРЕГЛЯДІВ

Роберт Паттінсон передумав одружуватися. Як стало відомо, актор переніс своє весілля зі співачкою Талією Барнетт на невизначений термін. Причиною став тиск рідних Роберта, які налаштовані рішуче проти Талії.

Роберт Паттінсон, який став зіркою після фільму “Сутінки”, скасував своє весілля, яке планував відсвяткувати ще влітку. Сталося це переважно через те, що рідні актора не прийняли його наречену співачку Талію Барнетт. Наречена актора здалася батькам та сестрам Роберта недостойною партією для кінозірки. Вона, як розповідають родичі актора, постійно виявляє незадоволення та ставить Роберта у незручне становище, повсякчас критикуючи його поведінку.

Незважаючи на те, що весілля Роберта і Талії найближчим часом не відбудеться, пара не розлучилася і продовжує підтримувати стосунки. Однак родина Паттінсона сподівається на те, що з часом їхні стосунки закінчаться самі собою.

Сценічне ім’я британської співачки Талії - FKA twigs. Вона відома як виконавиця у стилі експериментальної музики та R&B. Талія та Роберт зустрічаються вже тривалий час, оголосивши про заплановане весілля кілька місяців тому.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео