Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джордж Клуні зробив дружині незвичайний подарунок

133680 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий голлівудський актор Джордж Клуні здивував свою дружину – на річницю весілля подарував коханій Амаль ресторан у Лондоні. Подарунок став справжнім сюрпризом для дружини зірки.

Джордж Клуні подарував своїй дружині ресторан у Лондоні, який спеціалізується на японській кухні. Актор вирішив здивувати Амаль, запросивши її у лондонський японський ресторан. Згодом, вітаючи дружину з першою річницею подружнього життя, Клуні вручив їй документи, за якими вона є власницею цього закладу.

Вибір ресторану був зроблений не випадково: актор, який до одруження більше любив італійську кухню, під впливом дружини змінив свої смаки, оскільки, за переконанням Амаль, японські страви менш калорійні, тому корисніші для здоров’я і фігури.

Як зізнався сам Джордж Клуні, тепер суші стали улюбленою стравою актора. А оскільки подружжя нещодавно купило будинок у Британії, у Соннінгу, ресторан для дружини Клуні вирішив придбати недалеко.

Як повідомляють ЗМІ, для Джорджа Клуні було дуже важливим зробити сюрприз для дружини, тому він займався купівлею ресторану таємно.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео