Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Квентін Тарантіно розкрив свої творчі плани

214666 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ексцентричний режисер Квентін Тарантіно поділився своїми планами на наступні роки: кіномитець вже задумав сюжет наступного, дев’ятого у своїй режисерській кар’єрі, фільму, про що розповів загалу.

Талановитий і ексцентричний режисер Квентін Тарантіно, картина якого “Мерзенна вісімка” нещодавно пройшла світовими кінотеатрами, вже має ідею наступного фільму, який стане дев’ятим на рахунку кінодіяча.

Тарантіно розповів, що наступна художня картина, яку він планує зняти, матиме своїм сюжетом історію у стилі Бонні і Клайда, а дія відбуватиметься у 30-ті роки минулого століття. За словами режисера, він планує зняти нову стрічку в Австралії. Оскільки, за словами Тарантіно, усі його фільми пов’язані між собою спільними головними героями, у новій картині буде такий самий зв’язок, який режисер уже продумав.

Як розповідав сам Квентін Тарантіно, він планує завершити свою режисерську кар’єру, знявши лише 10 фільмів, оскільки, за словами митця, він не хоче бути коли-небудь підстаркуватим режисером, який знімає неуспішні картини.

За зізнанням Тарантіно, після того як будуть зняті всі заплановані 10 фільмів, він не піде з мистецтва і перекваліфікується на театрального режисера.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео