Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дженніфер Еністон до глибокої старості зберігатиме фігуру

80601 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дженніфер Еністон розповіла, що планує до 80 років стежити за власною фігурою і носити бікіні. Для зірки серіалу “Друзі” дуже важливим є догляд за собою і підтримання стрункої форми.

Дженніфер Еністон зізналася, що хотіла б стати першою жінкою, яка зможе у 80 років гарно виглядати у бікіні. Актриса, яка у 46 років підтримує практично ідеальну фігуру, планує навіть у похилому віці стежити за собою і продовжувати займатися фізичними навантаженнями.

Як розповідає зірка, у неї є кілька тренерів, які допомагають їй підбирати правильні спортивні навантаження, крім того, Еністон серйозно займається йогою, завдяки чому має гарний тонус м’язів. Важливим для Дженніфер Еністон є і правильне харчування, основ якого вона намагається неухильно дотримуватися. Навіть коли акторка дозволяє собі зайве у харчуванні і набирає трохи ваги, згодом за допомогою кваліфікованих спеціалістів вона позбавляється зайвого і повертається до своєї постійної форми.

Крім правильного харчування і занять спортом, Дженніфер Еністон доглядає і за своєю шкірою: вона не дозволяє собі багато перебувати на сонці, знаючи про шкоду ультрафіолету для шкіри.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео