Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ольга Сумська відкрила секрет своєї молодості

187889 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська актриса Ольга Сумська, відома не лише знаменитими ролями у театрі і кіно, але й своєю красою та нев’янучою молодістю, розповіла про секрети збереження свого зовнішнього вигляду.

Ольга Сумська, красою та молодістю якої захоплюються більшість українських жінок, має власні секрети збереження свого зовнішнього вигляду. За словами зірки театру і кіно, головне, що дозволяє їй зберігати молодість — любов до себе. Актриса стверджує, що у кожному віці жінка має полюбити себе і прийняти свою зовнішність і своє тіло. Тільки у разі, якщо жінка комфортно почуває себе у своєму віці, вона буде щасливою.

Важливо, на думку Сумської, і правильно доглядати за собою та довіряти власну зовнішність спеціалістам. Так, зірка приділяє багато уваги масажам, пілінгам, ліфтингу та іншим косметологічним процедурам. Однак незважаючи на те, що іноді Ольга Сумська вдавалася до омолоджувальних ін’єкцій, найбільше актриса любить домашні процедури, вважаючи їх хорошою альтернативою салонним. Тому більшість засобів догляду за шкірою у косметичному арсеналі Сумської є натуральними.

Важливим фактором краси Ольги Сумської є здорове і збалансоване харчування, якого зірка дотримується вже багато років.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео