Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Том Круз вдався до штучного омолодження

188029 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голлівудський актор Том Круз здивував громадськість під час своєї офіційної появи на церемонії BAFTA – зовнішність суперзірки кардинально змінилася, що свідчить про втручання пластичних хірургів.

Під час своєї появи на церемонії нагородження BAFTA Том Круз звернув на себе увагу всіх присутніх — настільки різкою стала зміна зовнішності актора. Як стверджують журналісти, дуже помітною стала зміна форми обличчя найбільш високооплачуваного актора Голлівуду. Це свідчить про те, що над зовнішністю актора ретельно попрацювали пластичні хірурги.

Під час появи актора на церемонії нагородження Круз, якому вже виповнилося 53 роки, став виглядати більш молодим та доглянутим, що, за спостереженнями його колег, означає звернення зірки до уколів краси.

Раніше Том Круз стверджував, що не звертався до послуг пластичних хірургів, однак на старих фотографіях він виглядає менш привабливим, ніж за часів світової слави. У зв’язку з цим експерти вбачають, що перед початком кар’єри актор виправив форму носа і вирівняв зуби.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео