Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Альона Вінницька незадоволена своєю фігурою

188006 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співачка Альона Вінницька поскаржилася на надмірну худобу. Вона зізналася, що змушена приховувати свою стрункість, спричинену щільним робочим графіком, і хотіла би набрати пару кілограмів.

Альона Вінницька, відповідаючи на питання журналістів на вечірці, зізналася, що має комплекси, пов’язані з вагою — на відміну від інших зірок, екс-солістка “Віа-Гри” мріє про те, щоб набрати пару кілограмів, оскільки переживає через недостатню вагу. Співачка має дуже напружений робочий графік, тож позбутися надмірної стрункості у неї поки не виходить.

Альоні Вінницькій, яка вважає свою фігуру занадто стрункою, доводиться вдаватися до маскування власної худоби. Зокрема, для того щоб люди не лякалися її фігури і не ставили зайві питання, співачка обирає просторі моделі одягу, які приховують цей недолік.

Як відомо, тривалий час у професійній діяльності Альони Вінницької була перерва, що навіть стала причиною депресії. У 2015 році зірка знову налагодила свою творчу діяльність і відновила гастрольну активність.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео