Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Шакіри з’явилося цікаве хобі

134391 ПЕРЕГЛЯДІВ

Латиноамериканська співачка Шакіра знайшла собі нове заняття по душі — поп-зірка і мама двох синів взяла участь в озвучуванні мультфільму “Зоотрополіс”, про що повідомила у своєму Інстаграмі.

Співачка Шакіра, яка останнім часом приділяє все більше уваги своїй сім’ї і через це рідше буває на публіці, виступила у новому амплуа — відома латиноамериканка озвучувала мультфільм “Зоотрополіс”, де стала голосом Газелі, яка має сценічний псевдонім Леді Кря-Кря. Цей мультиплікаційний образ дуже подібний на саму Шакіру, до того ж мультфільм дуже подобається її дітям, особливо молодшому, однорічному Саші.

Мультиплікаційна стрічка “Зоотрополіс” нещодавно була відзнята, її офіційна прем’єра у Лос-Анджелесі відбулася 17 лютого. Уже після завершення роботи над картиною стало відомо, що одну з головних ролей у ній озвучувала Шакіра, для якої таке заняття було в новинку. Про нову для себе сферу діяльності співачка розповіла у власному мікроблозі, поділившись своїми світлинами з “героїнею” фільму, яку зірка озвучувала.

Співачка поділилася враженнями від нової для себе роботи і розповідає, що у Латинській Америці та Іспанії ця анімаційна стрічка одразу стала мегапопулярною.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео