Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Стало відомо ім’я актора, який зіграє Барака Обаму

188133 ПЕРЕГЛЯДІВ

Повідомили імя виконавця ролі нинішнього президента Сполучених Штатів Барака Обами у новому фільмі. Ним стане молодий актор Девон Террел. Початок зйомок відбудеться у квітні 2016 року.

Навесні 2016 року стартують зйомки стрічки про 44-го президента Сполучених Штатів Америки Барака Обаму, термін президентства якого скоро добігає кінця. Фільм режисера Вікрама Ганді матиме назву “Беррі”. Нещодавно офіційно повідомили, якому акторові довірили роль молодого Барака Обами — ним став Девон Террел.

Картина, над якою невдовзі розпочнуть працювати, розповідатиме про роки студентства нинішнього американського президента, причому один з важливих акцентів у сюжеті буде зроблено на стосунках Обами з його однокурсниками та викладачами у Колумбійському університеті Нью-Йорка. Події картини розвиватимуться у 1981 році

Серед інших акторів відомо лише ім’я актриси Ані Тейлор-Джой, яка також виконуватиме одну з головних ролей. Виконавець ролі Обами поки є лише актором-початківцем. Серед відомих ролей, виконаних ним — лише робота у серіалі “Норми поведінки”.

“Беррі” стане вже другим фільмом, що розповідає про молоді роки першого темношкірого президента Америки. Перша стрічка називалася “Саутсайд з тобою”, який показував зародження стосунків нинішнього президента та його дружини.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео