Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Віра Брежнєва не збирається у декрет

161330 ПЕРЕГЛЯДІВ

Популярна співачка Віра Брежнєва вкотре розвінчує чутки про свою вагітність — за словами зірки, наразі вона не має часу народжувати дітей, оскільки повністю присвячує себе роботі.

Поп-співачка Віра Брежнєва заперечує інформацію про власну вагітність — з’явившись у студії одного з шоу на російському телеканалі, зірка заявила, що зараз вона не має часу для того щоб народжувати та доглядати за дітьми. Віра Брежнєва прийшла у студію телешоу у сукні вільного крою, тож їй одразу поставили питання щодо можливої вагітності. На це Брежнєва відповіла, що поки що в неї просто немає часу на дітей — крім співочої кар’єри, зірка започаткувала власний бізнес: за словами співачки, вона відкрила агентство, що займається організацією весільних урочистостей. Тож тепер левову частину свого часу Брежнєва віддає новому захопленню.

Як відомо, останні тижні за Вірою Брежнєвою постійно стежили папарацці, намагаючись довести “цікавий стан” зірки, який, за словами уважних спостерігачів, вона останнім часом приховує від публіки. Не так давно стало відомо, що співачка вийшла заміж за продюсера Костянтина Меладзе, з яким її тривалий час пов’язували романтичні стосунки. Тепер будь-які зміни у фігурі співачки та актриси журналісти пов’язують саме з цим фактом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео