Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Лобода розсекретила причину свого розлучення

134519 ПЕРЕГЛЯДІВ

Світлана Лобода розповіла про справжні причини розставання зі своїм цивільним чоловіком Андрієм Царем. За зізнанням зірки, вони з коханим погано знали один одного і були дуже різними за характером.

Українська співачка Світлана Лобода лише через кілька років розкрила правду про своє розлучення з колишнім цивільним чоловіком і батьком своєї дочки Андрієм Царем. Як зауважила поп-зірка, вони з Андрієм почали стосунки, ледве пізнавши один одного. Насправді, за словами Лободи, співачка та її коханий були дуже різними, однак на початку роману через захоплення один одним вони цього не помітили. Ускладнення у стосунках почалися після народження дочки — Світлана Лобода була виснажена, а через тиждень після пологів вона вже відновила концертну діяльність, тому на поновлення стосунків у пари не було часу.

Світлана Лобода та Андрій Цар прожили разом близько трьох років, а у 2011 році у них народилася дочка Євангеліна. Тривалий час співачка приховувала від суспільства свою дочку, щоб уберегти її від негативного впливу, і показала на публіці лише 2015 року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео