Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Красуня Адріана Ліма змусила позаздрити своїй розкішній фігурі

Красуня Адріана Ліма змусила позаздрити своїй розкішній фігурі
243492 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поки світ насолоджується липневим теплом та яскравим сонцем, знаменитості відпочивають на мальовничих курортах і демонструють свої неймовірні фігури як місцевим папарацці, так і власним прихильникам у соціальних мережах.

Так, 35-річна бразильська модель Адріана Ліма – колишній «янгол» популярної марки «Victoria's Secret» та одна з найгарніших жінок планети – відвідала пляж острову Міконос, аби відпочити від напруженого робочого графіку і вкотре довести, що своє місце у переліку найсексуальніших моделей світу вона отримала не просто так.

Свої ідеально стрункі форми Адріана, за її словами, підтримує завдяки збалансованому харчуванню. Його головний секрет полягає у тому, щоб невпинно слідкувати за розміром кожної порції і, аби залишатися у чудовій формі, попри поширений стереотип щодо мінімальної кількості разів прийомів їжі на день, просто рахувати калорії і пам'ятати про енергетичну важливість харчування.

Крім того, красуня-бразилійка дуже активна і тому для себе у якості тренувань обрала енергійний фітнес. У будь-яких спортивних заняттях, с точки зору Адріани, важливо знати міру і після звикання до фізичних навантажень просто поволі збільшувати їх рівень. Усе це – власна секретна зброя моделі проти зайвих кілограмів та водночас гарний спосіб підготувати своє тіло до сезону купальників.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео