Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ембер Херд – найкрасивіша жінка планети

Ембер Херд – найкрасивіша жінка планети
27303 ПЕРЕГЛЯДІВ

Талановита 30-річна акторка Ембер Херд, котра наразі проходить через непростий період розлучення з Джонні Деппом, отримала титул найкрасивішої жінки світу. Причому, не зі слів численних глянцевих журналів, котрі просто обожнюють усілякі короткочасні зіркові рейтинги.

Популярне британське видання «Daily Mail» стало першим зі СМІ, котре оприлюднило результати цікавого наукового дослідження. Варто відзначити, що за його основу були взяті непросте та доволі трудомістке комп'ютерне картографування і відповідність давньогрецьким пропорціям краси.

Вчені вивчили більше десяти ключових маркерів, серед яких опинилися губи, носи, підборіддя та форми обличчя учасниць дослідження, і прийшли висновку, що майже 92% ідеальних рис має саме американка Ембер. Друге и третє місця відповідно зайняли Кім Кардаш'ян і Кейт Мосс.

Окрім найкрасивішого обличчя у світі, міс Херд, з точки зору вчених, також має найгарніші підборіддя та ніс. Разом з Ембер, Кім і Кейт до десяти найчарівніших жінок планети також увійшли молодша сестра Кім – Кендалл, Дженніфер Лоуренс, Селена Гомес, Мерілін Монро, Хелен Міррен, Емілі Ратаковскі та Скарлетт Йоханссон.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео