Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Леді Гага пояснила свою відмову від шлюбу

Леді Гага пояснила свою відмову від шлюбу
243421 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співачка Леді Гага скасувала весілля, яке зі своїм нареченим планувала останні кілька місяців, пояснивши неможливість одруження з Тейлором Кінні великою амбіційністю обох партнерів.

Скандально відома американська співачка Леді Гага повідомила про розрив заручин зі своїм коханим Тейлором Кінні. Після роману тривалістю у 5 років і повідомлення про заручини пара вирішила тимчасово припинити свої стосунки через надмірні амбіції обох партнерів. Саме так своє рішення пояснила Леді Гага, уточнивши, що досі до нестями закохана у Тейлора. Співачка розповіла, що амбіційність їх обох зробила стосунки нестерпними, тому парі потрібно тимчасово відпочити одне від одного. При цьому зірка попросила прихильників не критикувати її вчинок і поставитися з розумінням до такого рішення.

Знайомство Леді Гаги та Тейлора відбулося у 2011 році на зйомках одного з кліпів. Саме з цього моменту розпочалися їхні романтичні стосунки. Освідчився актор своїй коханій у День святого Валентина, однак, як вирішили самі закохані, одруження на певний час доведеться відкласти.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео