Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Beauty-експерименти, солодке та фаст-фуд: у чому секрет популярності Ріанни?

Beauty-експерименти, солодке та фаст-фуд: у чому секрет популярності Ріанни?
162334 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шалений успіх «ANTI» - нової платівки, не схожої на попередні альбоми R'n'B-зірки та ікони стилю Ріанни – відправив 28-річну співачку у чергове світове турне, котре закінчиться тільки у листопаді. За цей час барбадоська красуня змінить не один десяток протилежних модних образів та стане головною героїнею сотень журналістських матеріалів. Усе це – через нескінченну популярність талановитої афроамериканки, котра не боїться демонструвати власну індивідуальність, увесь час змінюючись та змінюючи арт-реальність навкруги.

За словами Ріанни, вона ніколи не обирала стандартний одяг. Навіть, коли жила на Барбадосі та йшла з подружками до клубу. Вибір майбутньої співачки падав лише на ті речі, котрі не поєднувалися між собою. Так до світу моди увійшли такі дизайнерські тенденції як міні-спідниця в ансамблі зі звичайною футболкою та спортивний костюм з високими підборами.

Дієти та виснажливі фізичні вправи зірка ненавидить. А от щоденні пробіжки, солодке та фаст-фуд любить надзвичайно. Крім того, дівчина вважає власні ноги своїм слабким місцем, через що виконує спеціальний комплекс аеробних вправ для них, уникаючи будь-яких силових навантажень. Аби дозволяти собі їсти улюблені пончики та бургери, Ріанна використовує систему правильного харчування і возить з собою у турне особистого спортивного тренера.

Неймовірно, але колись співачка страждала від проблем зі шкірою. З точки зору зірки, жоден крем не допоможе у боротьбі проти висипань, поки організм не отримає внутрішнього очищення. Тому Ріанна відмовилася від алкоголю, почала користуватися сонцезахисними засобами і правильно харчуватись. Це, за її словами, швидко повернуло шкірі втрачену красу.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео