Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Віктор Бронюк поділився досвідом схуднення

Віктор Бронюк поділився досвідом схуднення
243856 ПЕРЕГЛЯДІВ

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк помітно схуд і тепер готовий поділитися своїм досвідом з прихильниками. За словами відомого співака, головним секретом змін його зовнішності стали певні обмеження та збільшення фізичних навантажень.

Віктор Бронюк, соліст відомого українського гурту ТІК останнім часом помітно скинув вагу — за його зізнанням, зараз він важить 92-93 кілограми, тоді як ще шість років тому ця цифра сягала 120 кілограмів.

Співак розповів, як йому вдалося схуднути. По-перше, Віктор Бронюк, зрозумівши, що зайва вага стала важкою для нього, почав обмежувати себе у харчуванні. Але найбільш важливим стало збільшення фізичних навантажень: зірка дуже багато рухається щодня, а цього року Бронюк зміг пройти 20 кілометрів за один раз, подорожуючи в горах. Влітку Віктор Бронюк активно відпочивав — він їздив на природу, зокрема перебував у рідному селі, та на море разом з сім'єю.

Соліст відомого гурту задоволений тим, що зміг скинути близько 28 кілограмів, оскільки він порівнює зайву вагу з великими відрами з водою, які людина має постійно носити з собою.

Тепер, виглядаючи більш здоровим та струнким, Віктор Бронюк активно займається творчістю, знімаючись у нових відеокліпах гурту ТІК. Так, один з останніх кліпів був знятий на Донбасі, коли музиканти грали для мешканців прифронтових регіонів Донецької області.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео