Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новий трек Ліди Лі під назвою "On fire" створює тренд у TikTok

Новий трек Ліди Лі під назвою "On fire" створює тренд у TikTok
192285 ПЕРЕГЛЯДІВ

Днями українська співачка, "випускниця" продюсерського центру Монатіка Lida Lee випустила трек "On fire". Про це вона повідомила на своїй сторінці у день виходу пісні на стрімінгових майданчиках, виклавши 40-секундне lyrics-відео.

Ліда Лі (справжнє ім'я якої Лідія Скорубська) вже кілька років набирає популярність серед слухачів. Кілька її пісень вже стали хітами, які й до цього часу нерідко можна почути на музичних телеканалах та по радіо. Проте її шлях до цього був нелегким. Довгий час вона була лише бек-вокалісткою у MONATIK, виступаючи разом з ним на концертах. Дівчина брала участь у різноманітних вокальних шоу, проте справжню популярність вона отримала, коли власне Дмитро Монатік і взявся за її популяризацію. Впізнавана зачіска, сильний голос та відсутність страху змінюватися – це вигідно виділяє молоду артистку серед інших. Але після припинення роботи із продюсерським центром Монатіка, співачка трохи нервує, адже тепер вона у "сольному плаванні" і за кожен новий реліз відповідає фактично особисто.

Співачка написала у своєму Instagram, що дуже хвилювалася перед виходом пісні. Вона зізналася, що це – її відображення, те, що відбувається із нею. І те, що може побачити кожен, почути й відчути.

Російськомовний трек з англомовною назвою доносить слухачеві емоції, які можуть описати відчуття кохання. І співачка в ньому хоче показати, як же змінює це почуття людину. Автором і музики, і слів є MONATIK, тобто хоч дівчина вже не є учасницею його продюсерського центру, вони співпрацюють. Пісня вийшла дійсно проникливою і вже набирає слухачів.

"On fire стає також і трендом TikTok. Ліда Лі вирішила запустити челендж, у якому можна показати, як змінює людину кохання. Співачка сама зняла відео і тепер тренд пішов соціальною мережею.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео