Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Каньє Вест знову намагається повернути Кім

Каньє Вест знову намагається повернути Кім
189391 ПЕРЕГЛЯДІВ

Репер Каньє Вест розійшовся з дружиною, моделлю Кім Кардаш'ян ще на початку цього року. Але вже не вперше він говорить про бажання повернути її.

Каньє Вест – американський виконавець (здебільшого репер, що працює у жанрі хіп-хоп) продюсер та підприємець. Один із найвідоміших та найуспішніших музикантів у своєму жанрі, він є рекордсменом у кількості номінацій та отриманих перемог на преміях. Кілька разів він був серед списків Forbes та Time, тому його вплив на музичну індустрію та популярність, можна сказати, визнали вже дуже давно. З Кім Кардаш'ян музикант зустрічався близько дев'яти років, хоча знайомі вони були задовго до початку стосунків. Разом у пари з'явилося четверо дітей, проте і це не допомогло зберегти стосунки пари.

Кардаш'ян подала на розлучення ще не початку року. Вона пояснила це рішення розбіжностями, проблемам у стосунках, а також тим, що чоловік постійно переїжджає, через що вони окремо небагато більше часу, ніж разом. Окрім цього не останню роль грала в скандальність, рівень якої помітно зріс останні кілька років.

Пара розійшлася мирно, у дружніх стосунках. Не дивлячись на розлучення, їм потрібно виховувати спільних дітей, тому було прийнято саме таке рішення. Але вже не вперше Каньє намагається повернути жінку. Особливо ці спроби активізувалися, коли стало відомо про нові стосунки Кім.

Днями чоловік знову попросив Кардаш'ян повернутися до нього. Він вважає розлучення помилкою і заявляє, що він вже на шляху зміг. Проте коментарі Кім однозначні – возз'єднання не буде.

На хвилі чи то піднесення, чи то з причини відмови, Каньє видалив, або ж просто приховав всі свої публікації на сторінці Instagram. Він залишив тільки одну, де говорить, що "Бог хоче возз'єднання з дружиною". Артист довгий час захоплюється релігією і такі вислови вже не вперше лунають від нього. Проте ніякої публічної реакції Кардаш'ян музикант наразі так і не отримав.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео