Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Іван Дорн випустив переосмислену версію пісні "Океану Ельзи"

Іван Дорн випустив переосмислену версію пісні "Океану Ельзи"
392780 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оновлена версія треку днями вийшла на всіх майданчиках. Також співак випустив і музичне відео, що пронизане ніжністю та глибиною.

Пісня, на яку Дорн фактично зробив кавер, вже давно існує. Нещодавно їй виповнилося 20 років, своєрідний ювілей. Тільки тоді вона мала іншу назву – "Сьогодні". Оригінальна версія вийшла у 2001 році, в третьому студійному альбомі "Океану Ельзи". А Дорн вирішив створити своєрідний трибьют, відкрити її слухачам зовсім по-новому. І, здається, це йому вдалося.

Він та його команда шукали нове звучання достатньо довго. Зі слів самого музиканта, треба було зрозуміти, як зробити так, щоб вокал за своєю манерою не був подібний до оригіналу. Але коли було створено те звучання приспіву, що зараз слухачі й можуть почути, вони зрозуміли – це те, що треба.

Переосмислення пісні відбувалося разом із продюсером та співаком ROZHDEN. Вони шукали шляхи розкриття треку так, як вони того відчувають. І в фіналі отримали трансформацію, яка відображає саме їх, саме їх бачення. Ця робота викликає гордість у хлопців, а особливо у самого Дорна. І причиною цього є не тільки новий звук.

Іван випустив також і відеороботу до пісні. І в ній він вперше показав свою кохану. У кліпі справжня історія і немає фальшу, кохання та вразливість такі, якими вони є. Пара разом вже 14 років, але ще ніколи так публічно не показувала себе.

Режисеркою кліпу є Юлія Паскаль – українська дизайнерка. Вона вперше працює в такій іпостасі. І напевно саме це їй допомогло створити таку красу. Дорн та його дружина довірилися режисерці, яка змогла передати те, що вони хотіли донести.

Прониклива та красива історія доступна на всіх музичних майданчиках та на відеохостингу YouTube.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео