Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джекі Чан розповів шокуючі подробиці свого життя

Джекі Чан розповів шокуючі подробиці свого життя
251462 ПЕРЕГЛЯДІВ

Легендарний актор бойовиків Джекі Чан поділився цікавими спогадами з особистого життя. У своїх мемуарах він зізнався у численних зрадах дружині, а також розповів про недоліки власного характеру.

Відомий голлівудський та китайський актор Джекі Чан, відомий ролями у комедійних бойовиках, випустив власну книжку мемуарів. Згідно його спогадам про молоді роки, актор і режисер має складний характер і насичене особисте життя. Про це зірка поділилася у власних мемуарах. Чан розповів, що у минулому часто мав гучні сварки з дружиною, нерідко піднімав руку на неї та сина. Джекі Чан повідомив, що у перші роки спільного життя не повідомляв дружині про власні доходи і протягом багатьох років мав коханку.

Одна з речей, у якій актор зізнався лише зараз – його численні любовні зв’язки, у тому числі з жінками легкої поведінки. Серед важливих спогадів зірки бойовиків – його згубні пристрасті. Головна з них – схильність до пияцтва. Через відсутність впевненості у собі у ранньому віці актор мав надмірну любов до дорогих подарунків та елітних автомобілів.

Підсумовуючи свою розповідь, відомий актор робить висновок, що всі його колишні вчинки були продиктовані невпевненістю в собі та моральною незрілістю.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео