Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чи може Джеймс Бонд змінити стать?

Чи може Джеймс Бонд змінити стать?
195894 ПЕРЕГЛЯДІВ

Славнозвісному агенту 007 запропонували стати трансгендером у наступному фільмі. Ця інформація поки залишається на рівні припущень та ініціатив, однак у Великій Британії вже активно обговорюють сміливу ідею.

Найближчим часом розпочнеться робота над створенням чергової картини про легендарного агента британської розвідки. Як відомо, зараз вирішується питання, яким буде образ Джеймса Бонда у ювілейному, 25-му фільмі.

Деякі ініціативні британці запропонували кардинально змінити уявлення аудиторії про супергероя, зробивши його жінкою або навіть трансгендером. Зокрема, актор Домінік Вест запропонував внести в образ Бонда більше реалізму і дати роль реальній жінці-трансгендеру Ханні Граф, яка служить в армії і займає керівну посаду. Сама Ханна не збирається починати акторську кар’єру, тому відповіла відмовою, однак зізналася, що буде рада побачити у цьому амплуа іншу жінку.

Автори фільмів про агента 007 зазначали, що будь-яка ідея про зміну статі Джеймса Бонда може бути лише гіпотетичною, оскільки продюсери Бондіани ніколи не підуть на такий крок. Про те, що герой британської розвідки ніколи не стане жінкою, говорив і Деніел Крейг, нинішній виконавець ролі і продюсер за сумісністю.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео