Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Святослав Вакарчук іде у велику політику

Святослав Вакарчук іде у велику політику
113230 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий український музикант Святослав Вакарчук  оголосив про поновлення своєї політичної кар’єри. Співак вбачає необхідність у терміновій зміні політичного курсу держави. З цієї причини Вакарчук прийняв рішення про створення власної партії, з якою він піде на майбутні парламентські вибори.

16 травня Святослав Вакарчук зробив офіційну заяву щодо відновлення свого політичного шляху. Лідер гурту «Океан Ельзи» зізнався у власному розчаруванні політичною ситуацією, що склалася в Україні. Він порівнює існуючу дійсність з токсичним болотом: як заявив Вакарчук суспільство потерпає від дій старої політики, яка зсередини роз’їдає країну. Головна на сьогодні мета, на думку рок-музиканта – перемога не лише над зовнішнім, а й над внутрішнім ворогом, який є не менш небезпечним. Саме для цього Святослав Вакарчук започатковує власну політичну силу – партію «Голос», яка братиму участь у цьогорічних виборах до Верховної Ради.

Святослав Вакарчук уже представив основних членів своєї команди. Усі вони – молоді вихідці з різних галузей діяльності, які прагнуть змін. Серед членів команди – колишній заступник міністра економіки Юлія Клименко, доктор медичних наук Юрій Соколов, активіст, який раніше очолював правління антикорупційної компанії  Ярослав Юрчишин, актор і режисер Андрій Шараскін, а також волонтер і активіст Соломія Бобровська. Як відомо, Вакарчук відмовився подавати свою кандидатур на президентські вибори, однак згодом вирішив спробувати себе у політиці, оскільки вважає за необхідне змінити та удосконалити політичну культуру в Україні.

Теги: Вакарчук,вибори,партія,голос,політика,парламент

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео